ExamentrainingExact

ExamentrainingExact

 

ONTVANG NU 10% KORTING VOOR EXAMENTRAINGEXACT MET DE KORTINGSCODE: vwohulp-10

 VMBO HAVO VWO
 Wiskunde TL/GL Wiskunde A Wiskunde A
 Wiskunde BWiskunde B
 NatuurkundeNatuurkunde
 ScheikundeScheikunde
Les op locatie
ExamentrainingExact
UTRECHTS STEDELIJK GYMNASIUM
Ina Boudier-Bakkerlaan 7, Utrecht
ExamentrainingExact
SWEELINCK COLLEGE AMSTERDAM
Moreelsestraat 21, Amsterdam

 

 

De Examentraining

Vakkundige en enthousiaste docenten begeleiden jou met een persoonlijke aanpak naar het eindexamen. ExamentrainingExact brengt de stof overzichtelijk en eenvoudig, zodat je met vertrouwen op kunt gaan voor een hoger cijfer!

Persoonlijke begeleiding in kleine klassen

ExamentrainingExact

Bij ExamentrainingExact wordt gezorgd voor persoonlijke aandacht. Om deze reden wordt gekozen voor maximaal 5 leerlingen per docent en hoogstens 15 leerlingen per klas.

 

 


In twee dagen alle onderwerpen behandeld

ExamentrainingExact

In twee dagen wordt uitgebreid alle onderwerpen behandeld. Goed eigen lesmateriaal en een lekkere lunch zijn inbegrepen in de cursusprijs van € 260,-.

 

 


Meer dan acht jaar ervaring

ExamentrainingExact

Sinds 2005 specialiseren wij ons in de exacte vakken voor alle niveaus. Door ons alleen op deze vakken te richten hebben we de juiste expertise en een goed voorbereid, vakkundig docententeam.

 

Wiskunde B VWO | Jan-Willem

ExamentrainingExact

"Ook ik heb het cijfer gehaald wat ik nodig had! Ik moest een 8 halen voor wisB voor loting en ben blij mede te kunnen delen dat dit gelukt is!"

Wiskunde A HAVO | Alex

ExamentrainingExact"Ik moest voor mijn wiskunde A examen een 8,0 halen, en ik heb hiervoor een 8,6 gehaald!! Ik ben geslaagd en super veel aan jullie cursus gehad!"

Scheikunde HAVO | Rens

ExamentrainingExact"Graag wil ik Mirjam, de hoofddocent, bedanken voor de zinvolle training. Tegen alle verwachtingen in heb ik dankzij haar een 6.7 gehaald en geslaagd!"

 

ExamentrainingExactExamentrainingExact is een initiatief van het bèta bijles- en cursusinstituut WisMon.
WisMon is een onderwijsinsituut in de exacte vakken met al meer dan acht jaar ervaring in bijlessen, cursus en examentraining.