Printenbind.nl verzorgt de beste printservice!

Je verslag is gereed en dan moet deze nog geprint worden, wil je topkwaliteit of is je printer stuk? Kies dan voor Printenbind.nl. VWO hulp is een unieke samenwerking gestart met Printenbind.nl. Zij zijn gespecialiseerd in het printen en inbinden van documenten voor een hele lage prijs! Je plaatst online je bestelling en het wordt binnen 2 dagen geleverd. De kwaliteit is geweldig, wij hebben geen andere printshop gevonden die goedkoper zijn.

© Printenbind.nl © Printenbind.nl  © Printenbind.nl © Printenbind.nl © Printenbind.nl © Printenbind.nl © Printenbind.nl © Printenbind.nl © Printenbind.nl © Printenbind.nl © Printenbind.nl © Printenbind.nl © Printenbind.nl © Printenbind.nl © Printenbind.nl © Printenbind.nl © Printenbind.nl © Printenbind.nl © Printenbind.nl © Printenbind.nl © Printenbind.nl © Printenbind.nl © Printenbind.nl © Printenbind.nl © Printenbind.nl © Printenbind.nl © Printenbind.nl © Printenbind.nl © Printenbind.nl © Printenbind.nl  © Printenbind.nl © Printenbind.nl © Printenbind.nl © Printenbind.nl © Printenbind.nl © Printenbind.nl © Printenbind.nl © Printenbind.nl © Printenbind.nl © Printenbind.nl © Printenbind.nl © Printenbind.nl © Printenbind.nl © Printenbind.nl © Printenbind.nl © Printenbind.nl © Printenbind.nl © Printenbind.nl © Printenbind.nl © Printenbind.nl © Printenbind.nl © Printenbind.nl © Printenbind.nl © Printenbind.nl © Printenbind.nl © Printenbind.nl

ALLE PRINTENBIND REVIEWS

Door:Review over Printenbind.nl
★★★★★ | 23-04-2015
B.H de Haan
De opdracht is zeer snel en vakkundig uitgevoerd. De communicatie via de mail was zeer uitgebreid. iedere voortgang werd gemeld. Prijs oké, kortom perfect. B.H. de Haan, Gorinchem.
★★★★★ | 22-04-2015
Anne
Duidelijke site en bestelproces
★★★★★ | 21-04-2015
Lotte
Vanaf het moment dat ik een prijsopgave opvroeg tot en met he moment dat mijn bestelling binnen was ben ik ontzettend fijn en pro-actief geholpen. Goede prijs, fijne interface van de website, een goed product en fantastische mensen, wat wil je nog meer? Ik hoop hier nog vaak te bestellen!
★★★★★ | 21-04-2015
N. Williams
Voor een student in nood is Print&Bind je beste vriend, echt TOP SERVICE !!!
★★★★★ | 20-04-2015
Marloes Ozkanli
Mijn eerste bestelling kwam een dag eerder dan gepland, helemaal toppie! Mijn tweede bestelling vind ik nog mooier dan de eerste. Ik zal zeker vaker hier mijn drukwerk bestellen. Bedankt iedereen!
★★★★★ | 20-04-2015
Goedele van der straeten
Makkelijk, goede kwaliteit, prima service en voor een uitstekende prijs! sterk aan te bevelen
★★★ | 17-04-2015
Tanja van der Kooi
Op zich prima communicatie en alles verliep vlot. Ik vond het alleen heel jammer dat ik een opmerking bij had gesloten en nog even gebeld had daarover en pas toen alles geprint had hoorde dat er niets gewijzigd kon worden in het aangeleverde bestand, dus dat ze daar niets mee gedaan hadden. Als dat eerder gecommuniceerd was had ik het zelf nog kunnen laten wijzigen, aangezien we het bestand toch in een ander formaat moesten sturen. Nu zit ik met 60 boekjes die 8 extra witpaginas aan het eind h
★★★★ | 16-04-2015
DCVE
De checklist is wel een gepuzzel, maar met de chat-box erbij voor hulp gaat het wel goed. De O-ring van staal is niet zo mooi, wellicht kan een mooie zwarte van plastic eens. De track & trace optie werkt prima, je weet precies hoe het staat met de bestelling en waar het pakket is.
★★★★★ | 15-04-2015
Pascale Baeten
Fotoboek voor mojn vaders 80ste verjaardag laten maken van 172 pagina's op a5 formaat. Wij hadden n verkeerd papierformaat gekozen, maar na sms en e-mail kon ik het snel aanpassen. Ze hebben zich toch aan de leveringstijd gehouden. Goede print, goed samengebonden en goed verstuurd
★★★★★ | 15-04-2015
Dennis Tran
Ik heb een boekje ontworpen voor mijn studie en zij zorgden ervoor dat het er precies uit zag zoals ik het mij had voorgesteld. Ze hielden me ook op de hoogte met hoe ver ze waren in het proces van het boekje maken. Echt helemaal top
★★★★ | 14-04-2015
Nom
Heb al een aantal malen gebruik gemaakt van Printenbind en tot dusver altijd blij met het resultaat! bestelling plaatsen is eenvoudig, mocht er toch wat aan de hand zijn, word je snel op de hoogte gestelt. online chat met medewerkers werkt goed. 1 minpuntje het uploaden van de documenten werkt niet altijd goed, maar met wetransfer is dat ook weer opgelost!
★★★★★ | 13-04-2015
C.H.Willems
Heb verschillende malen flyers laten drukken door Print en Bind en mijn ervaring is dat het er uitstekend uitziet en niet duur.
★★★★★ | 12-04-2015
Mayra Rijkse
Met printenbind.nl hebben wij op een hele toegankelijke, mooie en snelle manier een mooi naslagwerk kunnen laten vervaardigen.
★★★★★ | 11-04-2015
Renata Rotscheid
Ik heb stukken laten printen en kopiëren bij Printenbind en ben dik tevreden, over het resultaat, de prijs, de communicatie en de snelheid van levering. Dus een 10, ofwel: 5 sterren!
★★★★★ | 10-04-2015
Nordin
Ik ben niet iemand die reviews achter laat op websites en dergelijke, maar wilde voor Printenbind.nl toch een uitzondering maken. Mijn document was in superstaat opgeleverd en zag er heel goed uit, ingebonden. *5 sterren* Ook goed betaalbaar en een snelle levering.
★★★★★ | 09-04-2015
Michiel Tom
Op Tweede Paasdag een spoedopdracht verstuurd om een kleine oplage readers te printen en te binden. Na een paar uur al klaar om af te halen. Prima prijs-/kwaliteitverhouding!
★★★★★ | 09-04-2015
Sam Leeflang
De opdracht die ik in eerste instantie plaatste en waarvoor het geld al was afgeschreven was nooit bij print en bind aangekomen. Na een email naar de klatenservice werd hier erg goed op gereageerd en kon opnieuw de opdracht plaatsen en hun een betalingsbevestiging sturen. Op deze wijze werd de opdracht nog diezelfde dag uitgevoerd. Uitstekende service!
★★★★★ | 07-04-2015
Laura
Mijn bestand werd keurig doorgelopen op fouten zonder dat ik daar om gevraagd had! Dat vind ik een goede service :-)
★★★★★ | 04-04-2015
Tom
Ik had twee boeken besteld. Een hiervan was in orde, maar de andere miste ongeveer de helft van de paginas. Ik heb contact opgenomen en zou een nieuwe toegestuurd krijgen. Dat ging weer fout. Aangezien er haast achter zat dacht ik het te kunnen vergeten en ik was er ook niet blij mee. Ik had dinsdagmiddag het boek nodig, en had dat ook aangegeven. Aangezien het rond het paasweekend was, was bezorgen op maandag niet mogelijk. Vervolgens werd ik dinsdagochten gebeld met excuses en het aanbod dat
★★★★★ | 02-04-2015
LudKlant
Goede en mooi kwaliteit. Na 1 dag al afgehaald op het post punt.
★★★★★ | 02-04-2015
Heer C.J.M. Paulussen
Professioneel, snel en goed !
★★★★★ | 02-04-2015
Linda Nootenboom
Ik heb oude boeken vertaald en opnieuw laten drukken. Prachtige kwaliteit voor weinig geld. Ik laat zeker mijn werk nog een keer drukken. Zeker aan te raden! En ook had ik het de andere dag al in huis!
★★★★★ | 02-04-2015
Megan
Ik had 40 kaarten besteld, met 4 vershillende ontwerpen die Ik de volgende dag al bij de post kantoor om de hoek kon ophalen. Ik ben fan :)
★★★★★ | 02-04-2015
Joerie
Ik moest snel een klein aantal boekjes hebben, aan de telefoon top geholpen, ze denken echt met je mee. Maar echt belangrijk is natuurlijk het resultaat: top. Aanrader dus.
★★★★★ | 01-04-2015
Claudia
Je word goed op de hoogte gehouden en de kwaliteit is heel erg mooi! Snel en goed werk.
★★★★★ | 28-03-2015
Arie van Ekeren
Ik ben zeer tevreden over printenbind. Jullie site geeft echt duidelijk weer wat je kan verwachten en je komt ook niet met onverwachte kosten te zitten. Ook is het resultaat precies zo geworden als ik wilde. Ik ben echt heel tevreden. Daarnaast was binnen 1 werkdag mijn rapport gedrukt. Ook de goede telefonische hulp vond ik erg fijn:) Ik kan jullie erg aanbevelen!
★★★★★ | 28-03-2015
R. Frank
Heb 2 instructie boeken besteld. De gegevens waren makkelijk door te geven. De boeken zijn snel en netjes bezorgt.
★★★★★ | 27-03-2015
Marcus
Heel tevreden met mijn 30 cursusboeken in kleur. Onverslaanbaar qua prijs en levering is pijlsnel. Toptent!
★★★★★ | 27-03-2015
Lenard Schouten
De website is erg duidelijk en directe prijsberekening is super. Het resultaat (garenloos ingebonden op 100g papier) is verbluffend, heel goed en professioneel tegen een scherpe prijs.
★★★★★ | 27-03-2015
Susan van Asten
De website is helder en duidelijk. Het contact is ook kort en duidelijk bij vragen. De levering snel en netjes. AL diverse malen gebruikt; telkens meer dan tevreden!
★★★★★ | 26-03-2015
Laura
Zondagavond mijn bestelling geplaatst en gisterochtend werd het pakketje al bezorgd. De website is zeer overzichtelijk en het bestelproces werkt fijn, ook de ingebouwde chatfunctie op de website is een pluspunt. De kwaliteit van de afdrukken is prima, tegen 'n hele goeie prijs (veel goedkoper dan bij concurrenten). Ook de service is top, je wordt netjes op de hoogte gehouden mbt je bestelling.
★★★★★ | 23-03-2015
Jana
Printenbind is snel, voordelig, en hebben een heel duidelijke website waar je met plezier jouw printopdrachten kan regelen. Ze houden je goed op de hoogte van jouw order status en de verwachte lever/ophaaltijd.
★★★★★ | 20-03-2015
Teije Euverman
Betrouwbaar met een goed werkende site.
★★★★ | 16-03-2015
GL
Ongelofelijk hoe snel en professioneel de afhandeling is! Helaas was er per ongeluk 1 pagina op z'n kop afgedrukt, maar het team van print en bind heeft er alles aan gedaan om ons als nog op tijd een goede versie te geven!
★★★★★ | 15-03-2015
Maxime
Alles ging vlot en makkelijk, eindresultaat ziet er goed uit.
★★★★★ | 14-03-2015
Klant
Prima website met een duidelijke prijs quote. De levering is snel en het eind product van een goede kwaliteit
★★★★★ | 10-03-2015
Bob
Een aantal weken geleden heb ik een aantal exemplaren van ons Prodielwerkstuk laten drukken en inbinden door Printenbind.nl. Ik was positief verrast door de kwaliteit van het drukwerk. De binding met lijm en een stevigere kaft ziet er heel strak en professioneel uit, kleuren komen goed uit op het papier. Kortom: het eindresultaat was precies zoals verwacht. Daar komt nog bij dat de prijs bij Printenbind.nl één van de laagste is die wij hebben kunnen vinden. Ook de service is super: je wordt g
★★★★ | 09-03-2015
Beri
Prima service en uitstekende prijs
★★★★★ | 08-03-2015
Romy Muis
Flyers zien er mooi uit en een snelle en goede service door bart van Diepen
★★★★★ | 07-03-2015
Roel van leeuwen
Prima kwaliteit en snelle service.
★★★★★ | 03-03-2015
Blanca Vergara
I needed speed, quality and good price. I found it all in Printenbind. I cannot recommend them enough. Terrific!
★★★★★ | 28-02-2015
Yvonne Sipman
Nu aantal malen flyers besteld bij Printenbind.nl. Eerste maal door Printenbind gebeld dat aangeleverde materiaal waarschijnlijk niet het gewenste resultaat zou opleveren. Bestelling zonder problemen geannuleerd. Klasse! Overige bestellingen goed en snel verwerkt en bezorgd. Een aanrader!
★★★★★ | 24-02-2015
MEDEM Publishing/TQL
We maken regelmatig gebruik van de service van Printenbind. Ze doen wat ze beloven en leveren een constante kwaliteit. Ook breiden ze hun aanbod steeds uit en vernieuwen dus met een goed oog voor wat de klant wenst.
★★★★★ | 20-02-2015
R.T.Boxtart
Beter mooier sneller goedkoper dan andere printers.
★★★★ | 19-02-2015
Denise
De bestelling die ik heb gedaan was goed echter zaten er op de afdrukken wel een aantal vlekken, alsof de inkt afgedrukt is op andere afdrukken.
★★★★★ | 16-02-2015
Mariette Henschen
Ik bestel hier zeer regelmatig voor de organisatie waar ik werk. Posters en flyers zijn altijd snel geleverd en zien er professioneel gedrukt uit. Daarbij is er een goede klantenservice wanneer ik vragen heb.
★★★★★ | 14-02-2015
Hermien Leerkes
Print en bind is erg klantvriendelijk, ze denkt mee in oplossingen, prima bedrijf.
★★★★ | 13-02-2015
Sanne
2 magazines laten drukken, erg mooi afgewerkt en fijn dat er een spoed optie is. Later kwam ik erachter dat ik mijn indesign bestand verkeerd had opgeslagen waardoor het niet scherp was gedrukt. Natuurlijk mijn eigen fout maar toen ik later hetzelfde product heb laten drukken bij een andere drukker werd ik na 10 min gebeld dat m'n instellingen niet goed waren en na het aanpassen was het perfect. Verder erg tevreden en zal zeker nog eens terug gaan
★★★★★ | 10-02-2015
Asa Sundelin
Goed, snel en goedkoop
★★★★★ | 09-02-2015
Mm. halim
Ik vind het uitstekend. Vriendelijk en aardig personeel. De kwaliteit van het geleverde werk is heel goed. Ik heb gekregen wat ik wilde. Thanks.
★★★★★ | 09-02-2015
Yasmin Goedhart
Ik heb hier mijn school project laten printen, en alles zag er goed uit. Het was op tijd af, en ook nog eens stukken goedkoper als bij andere drukkers. Via de live chat werd ik ook erg goed geholpen
★★★★★ | 07-02-2015
Karin Hogenboom
Zeer goede afdruk kwaliteit voor een goedkope prijs. Scherpe zwarte letters, goede kwaliteit kleur afdrukken. Goede, snelle service en dit allemaal voor een goede prijs. Ben zeer tevreden. Dank jullie wel!
★★★★★ | 05-02-2015
Alisha Staats
Altijd fijne service door te telefoon en op tijd klaar. kwaliteit is altijd super en de prijzen zijn echt geweldig. ik kan niet anders zeggen dan dat ik erg tevreden ben over print en bind! bedankt weer!
★★★★★ | 04-02-2015
Nick Aldewereld
Wij zitten in dezelfde straat. We vroegen om maatwerk ter plekke en kregen nog korting ook. Een fijn en professioneel team en dito eigenaar. We hadden het voor de dag erna besteld maar konden het dezelfde dag al ophalen. Chapeau.
★★★★ | 03-02-2015
N. Beierle
Mijn proefprintje van een zwart witte magazine was mooi gedrukt en goed gebonden. Klein minpuntje was dat er aan de rugkant van de bladzijden een witruimte was ontstaan, die automatisch gegenereerd wordt om de gebonden pagina's goed op elkaar aan te laten sluiten. Voor een opmaak met doorlopende afbeeldingen pakt dat iets ongunstiger uit. De medewerkers zijn erg behulpzaam en vriendelijk en het volgende exemplaar gaat met een kleine aanpassing naar de drukker.
★★★★ | 02-02-2015
Gerhard
Goede en duidelijke website om te bestellen, maar eventueel ook snel contact met een medewerker. Productieproces is goed te volgen en er is volgens planning geleverd. Twee min puntjes: Op vrijwel donkerblauwe pagina´s is bij bepaalde lichtval te zien dat het een print is. Ring van een exemplaar is niet 100% rond. Niet duidelijk of dit door productie of verzending is gekomen.
★★★★★ | 30-01-2015
Madelon Westerik
Ik gebruik Printenbind zowel voor mijn persoonlijke projecten als op het werk. Ben altijd zeer tevreden over het resultaat en de snelle service. Een van de documenten was opgemaakt in een afwijkend formaat en moest op A4 geprint worden, er werd tijdens het proces contact met mij opgenomen met de vraag of ik het document wou laten bijsnijden, Het eindresultaat ziet er top uit zonder witte balken boven en onder!
★★★★★ | 29-01-2015
Silvia Waltmann
De levering was netjes en snel, ik had het dinsdag 1 uur ingeleverd en kon het woensdag om 4 uur ophalen. De kwaliteit is uitstekend en ze luisteren goed naar je wensen.
★★★★ | 28-01-2015
Marco van Ammers Fotografie & Design
Print en bind levert een goede prijs-kwaliteit verhouding, heeft een vlotte levering. De website is overzichtelijk, het bestelproces is eenvoudig.
★★★★★ | 25-01-2015
J vd b
Goede en persoonlijke service, heel bereidwillig om de klant van dienst te zijn. Tot het laatste moment aan toe kon ik nog aanpassingen maken in het document. En ondanks dat het al een spoedbestelling was en daarvoor de aanlevering eigenlijk al te laat, is met goed telefonisch overleg, alles in zeer goede kwaliteit en diezelfde dag nog, afgekomen. Ik vond het wel prijzig maar ik had ook wel speciaal papier, spoed, speciale binding ed.
★★★★★ | 24-01-2015
Mark
Goed website, snel en makkijk te bestellen en ook snel geleverd. Aanrader. Oh ja, ook prima prijs.
★★★★★ | 24-01-2015
Guido
Voor een fantastisch leuk, jong bedrijf dat bovendien een prima prijs-kwaliteitverhouding kent zit je hier goed. Toppers, met geweldige service.
★★★★★ | 21-01-2015
Thom Christiaanse
Ben zeer tevreden over de bestellijst zeer duidelijk, het printwerk en het inbindwerk kom hier zeker terug tevens mooi verpakt tegen beschadigingen.
★★★★★ | 20-01-2015
K. van Hoof
Afgelopen vrijdag voor 12 uur een spoedbestelling geplaatst die keurig om 16 uur klaar lag, helemaal zoals ik het wilde hebben en van uitstekende kwaliteit. Aanrader!
★★★★★ | 20-01-2015
Akbar
Zaterdag ochtend gebeld met haast, dezelfde dag om 13.00 geleverd. Top Service! Top kwaliteit!!
★★★★★ | 17-01-2015
Hatice
Voor ik bij printenbind mijn verslag liet drukken heb ik dit op school gedaan maar door dat ik geen snijtekens heb aangelever vielen er teksten weg dit was te lelijk om in te leveren naar paar factures te vragen bij Multicopy kosten mijn verslag om het daar te laten printen 57 euro ik ben gaan googlen en kwam op printenbind uit nou mijn hele verslag incl. verzending voor 20 euro laten drukken en raad eens geen witte randen testen vielen niet uit en nog zonder snijtekens aangeleverd! Super tof da
★★★★★ | 16-01-2015
Niki van Delft
Snel/professioneel/persoonlijk zeker een aandrader
★★★★★ | 13-01-2015
Jim van Soest
Alles prima geregeld..een aanrader voor alle studenten.
★★★★ | 08-01-2015
A Jora
Betrouwbare leverancier.
★★★★★ | 08-01-2015
Dani
3 opdrachten in een week laten printen , had een belangrijke deadline. Boekjes ook afgehaald. Elke keer zeer netjes geholpen. Zal zonder twijfel print en bind bij mijn kennissen aanraden!
★★★★★ | 06-01-2015
Eva capello
Ik ben super tevreden, al zolang ik klant ben! Van flyers tot kaarten tot brochures en rapporten! Allemaal top en service uitstekend!
★★★★★ | 22-12-2014
Tamara Straatsma
In een korte periode meerdere oprdrachten laten afdrukken en bundelen tot een boekje.. Snel en goedkoop! Aanrader!
★★★★★ | 21-12-2014
Edwin
Was er om 12.30 uur met een USB-stickje. Vier uur later waren 40 boeken met elk 180 pagina's en een full colour omslag en rug klaar. Prachtige kwaliteit. Helemaal top!
★★★★ | 21-12-2014
Bernet Ragetli
Prima drukwerk voor een goede prijs!
★★★★★ | 20-12-2014
Sophie
Hele snelle service (zelfs zo snel dat ik me afvroeg of de kwaliteit dan wel goed kon zijn), maar zelfs dat voldeed aan mijn eisen. Mooi geprint en gebonden en netjes afgeleverd.
★★★★★ | 18-12-2014
Cheyenne
Ik ben erg tevreden met Printenbind. Zondagavond besteld, maandagochtend ophalen. Had een foutje gemaakt, werd over de telefoon opgelost. Mooie afdrukkwaliteit.
★★★★★ | 17-12-2014
Rutten
Geweldig service, goeie prijs, snelle levering en 100% kwaliteit. Binnen 2 dagen een rapport van 120 blz. (volledig in kleur) netjes ingebonden via de post thuis gekregen.
★★★★ | 17-12-2014
Adri Smit
Ik heb onlangs kaarten laten drukken bij Printenbind en was heel tevreden over het resultaat. Het enige minpuntje was de vouw, die was erg rommelig. Dat moet bij het mooie stevige papier dat gebruikt wordt eigenlijk met een ril. Verder ook heel tevreden over de prijs en de snelle levering. Prima!
★★★★★ | 14-12-2014
Mignon
Inmiddels voor de derde keer een kalender besteld bij Printenbind. Perfecte afhandeling: via de mail eerst nog overleg gehad om na te gaan of de order zo echt conform mijn wens werd uitgevoerd. En vervolgens werd binnen 2 dagen de kalender afgeleverd. Mijn moeder had vroeger een eigen offsetdrukkerij aan huis, maar van deze kwaliteit en levertijd kan ze alleen maar dromen. Bedankt!
★★★★★ | 11-12-2014
Ada van der Gaag
Printenbind zet je wens in een prachtig eindproduct om! Belangrijk bij de fotoafdrukken is de UV bestendigheid.
★★★★ | 11-12-2014
Mw. C.C.M. Krimp
Vriendelijke en snelle afhandeling van de opdrachten, maar soms id de interne communicatie niet optimaal. Maar als er dan iets mis gegaan is, wordt dat goed afgehandeld.
★★★★ | 11-12-2014
Jan Hendrik Krook
Uitstekende en snelle service, bestel nu al voor de derde keer. Eén kleine opmerking kan de bestandsnaam vermeld worden bij de order. Jullie geven een artikelnummer op, als je veel bestande upload dan zegt dit niet zo veel (veel zoek werk) , handig zou zijn dat hier ook de bestandsnaam vermeld staat.
★★★★★ | 11-12-2014
Anita Gadzinska
I love Printenbind! I use it to print my art because the quality is amazing while the price is really affordable. My order arrives really fast and is always well protected. Good job!
★★★★★ | 11-12-2014
Secretaris Nel Wiersma
De nieuwsbrieven in onze wijk worden verspreid door vier bewoners omdat er ook vier kwadranten in onze wijk zijn. Door Print en Bind worden- tegen een kleine vergoeding - de door ons gevraagde exemplaren apart aangeleverd. Wat een service!
★★★★ | 11-12-2014
Alicia Euwema
Nette producten, goede service
★★★★★ | 11-12-2014
Maddy
Altijd netjes en op tijd, handig om zelf via internet je bestelling te plaatsen. Wij zijn tevreden :-) Maddy Kersten
★★★★★ | 10-12-2014
Madelon Westerik
Ik gebruik printenbind voor al mijn print opdrachten en posters. Uitstekende kwaliteit en verbaas mij elke keer weer over de snelheid en service. Ik raad printenbind zeker bij iedereen aan!
★★★★★ | 10-12-2014
Lenny Huisman
Ze komen afspraken na en leveren top werk
★★★★ | 10-12-2014
H. Rostohar
Na een proefdruk meerdere keren een serie boeken besteld. Snelle levering, mooi en goed drukwerk, goed verpakt en dit alles voor een redelijke prijs. Je moet wel alles correct inleveren anders kan het fout gaan. Misschien is de optie "Uitgebreide controle" goed als het om een grotere oplage gaat. Ik ga hier zeker meer bestellen.
★★★★★ | 10-12-2014
Henk
Snelle en goede service mooi afgedrukt op tijd bezorgd ja wat moet je er meer van zeggen prima site en bedrijf
★★★★ | 10-12-2014
RWil
Snel geprint en op te halen. Ik werd goed op de hoogte gehouden dmv smsjes. Het boek wat ik geprint heb is mooi geworden. Wel jammer dat het snel vaal wordt. (het is voornamelijk zwart)
★★★★ | 10-12-2014
C. Philips
Ik wilde mooie certificaten laten printen. Dat is gelukt. Mooi papier en goed van kleur. Verder ging het snel en kreeg ik de volgende dag al door dat mijn product gereed was. Uploaden van een eigen pdf was verder erg makkelijk. De enige reden waarom ik niet vijf sterren geef is dat ik niet kon zien hoe de certificaten er met mijn Pdf uit zouden komen te zien. Dat vind ik, ook al weet ik natuurlijk hoe mijn eigen Pdf er uit ziet, toch wel prettig.
★★★★★ | 10-12-2014
Joek van Montfort
Beloofd was levering binnen 38 uur, het werden er 35. Keurig verpakt. Allemaal fijn.
★★★★★ | 10-12-2014
J Kastelein
Zeer tevreden, altijd perfect resultaat en snelle bezorging.
★★★★★ | 10-12-2014
Tim Nijssen
Laagste prijs en kwaliteit is prima!
★★★★★ | 26-10-2014
Kelly Bockstael
Ik print mijn schoolwerk nu al 4 jaar bij printenbind. Het handige aan printenbind is dat je oplage erg klein mag zijn, dit is handig voor een verslag, waar je meestal maar 1 exemplaar van nodig hebt. Voor school ontwerp ik veel posters, boekjes, flyers etc... De kwaliteit bij printenbind is geweldig. Als ik klasgenootjes zie die het bij een andere printshop gaan halen betalen zij vaak 3-4 keer meer dan ik bij printenbind betaal voor afschuwelijke kwaliteit! Mijn bestellingen zijn altijd optijd
★★★★ | 15-08-2014
Rick
Op maandag voor 13:00 uur een bestelling gedaan met uitgebreide controle en spoedverzending (zodat dinsdag binnen, want woensdag deadline). Keurige updates van het proces. Echter, opdracht bleef staan op bestandscontrole. Dinsdagochtend gebeld, uitgebreide controle had gezorgd voor vertraging in het proces. Kreeg de spoed- en controlekosten teruggestort en pakket zou worden verstuurd naar een PostNL afhaalpunt, zodat deze woensdagochtend vanaf 08:30 uur op te halen was. Beetje onhandig, maar op
★★★★★ | 22-04-2012
Macgierig
Dit bedrijf weet wat service is voor een goede prijs. Wij hadden 3 zelf geschreven verhalen met een totaal van 500 pagina's welke wij als geprint en gebonden exemplaren wilde hebben. De bestel procedure is simpel en duidelijk. gewoon invullen en dan je documenten mee sturen of apart per email versturen. 48 uur later lagen de thermisch gebonden exemplaren bij ons op tafel. En echt betaalbaar daar ga je echt zelf niet voor prutsen.

© Printenbind.nl